Ga naar de website van Hubo Amstelveen om alle soorten raamdecoratie binnen het assortiment te bekijken. Er is erg veel keuze en u vindt gegarandeerd een type raamdecoratie die bij uw interieur past. Voorbeelden van verschillende soorten raamdecoratie zijn houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plissé & duette, rolgordijnen, vouwgordijnen, multishade en gordijnen. Mijn voorkeur ging uit naar de horizontale jaloezieën binnen het assortiment van Hubo Amstelveen. Dit type raamdecoratie paste het beste bij mijn interieur. Een mooi zicht naar buiten, zonder inkijk. Ga naar de website om alle soorten jaloezieën te bekijken.

Vouwdeur in mijn badkamer

Een vouwdeur in mijn badkamer leek mij een zeer handige oplossing om twee ruimtes te kunnen opdelen. De look van een vouwdeur is tijdloos als u de juiste kleur kiest. De kwaliteit van een vouwdeur is zeer hoog en zeker aan te raden. Mijn vouwdeur roest niet en is erg vormvast en kleurecht. Een vouwdeur is zeer praktisch in gebruik.

 

Voordelen van een vouwdeur

Er zijn een aantal voordelen van een vouwdeur van Hubo Amstelveen. Zo is een voordeur van Hubo krasbestendig en afwasbaar, plaatsbesparend, 100% maatwerk, golvend oppervlak breekt geluid, verschillende kleuren per zijde mogelijk, eenvoudig te monteren etc. Ga naar de website van Hubo Amstelveen om alle voordelen van een vouwdeur te bekijken.

 

Meer weten over meubilair? Kijk dan hier.