Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Voor de ramen van het pand was ik echter nog wel op zoek naar een goede glazenwasser. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Veenendaal. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

 

Een erg goede en overzichtelijke website

Toen ik terechtkwam op de website van schoonmaakbedrijf Quick & Clean kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ze vinden het erg belangrijk dat de ramen streeploos en goed worden schoongemaakt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

 

Erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan Ik besloot om samen met het bedrijf in gesprek te gaan. Tijdens het gesprek werd mij alles uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek besloot ik om de ramen van mijn pand door Schoonmaakbedrijf Quick & Clean schoon te laten maken.